Blodsockermätning dygnet runt

Logga dina måltider och aktiviteter med Veri-appen. Det är superspännande och lärorikt. En kontinuerliga glukosmätare spårar dina glukosnivåer och visar hur du reagerar på dina dagliga vanor och kostval.

Veri är en kontinuerlig glukosmätare som visar ditt blodsocker och en app som hjälper dig att förstå vad som händer med enkla, lättförståeliga poäng.

  • Se hur din kropp reagerar på olika livsmedel
  • Hantera din vikt
  • Stabilisera ditt blodsocker
  • Känn dig pigg och på ditt bästa varje dag

Hitta rätt mat
Varje person har en unik ämnesomsättning. Våra gener, kroppstyp och sammansättning, såväl som aktivitetsnivå, avgör hur vi reagerar på mat. Det är därför ingen diet fungerar för alla.

Så här kan Veri hjälpa:

Avsluta gissningsleken ”vad ska jag äta?” genom att analysera och jämföra olika måltider och ingredienser. Till exempel kan havregryn till frukost få dina glukosnivåer att stiga. Men havre med nötsmör och kanske ett ägg eller två, kommer troligen att ge mycket mindre effekt – om ens någon. Du kanske till och med upptäcker att färskt bröd från en lokal bondemarknad är mycket bättre för ditt blodsocker jämfört med förpackat bröd inklusive fullkorn.

Viktminskning
Din kroppsvikt är intimt knuten till din ämnesomsättning. En av nyckelfaktorerna som påverkar din kroppsvikt är din glukosnivå. När glukosnivåerna är höga frigörs insulin för att hjälpa till att transportera in glukos i dina celler. Det är därför som kroniskt förhöjda insulinnivåer har visat sig leda till fettlagring, viktökning och fetma. Med tiden, om glukos är konsekvent förhöjt på grund av dålig kost och överdriven insulinproduktion, kan våra celler bli ”slöa” eller mindre känsliga för insulin.

Detta kallas insulinresistens. Med insulinresistens behöver din kropp mer cirkulerande insulin för att flytta glukos in i cellerna, vilket leder till fortsatt viktökning. Denna process ligger till grund för en av nyckelfaktorerna som gör viktminskningssatsningar meningslösa för många människor.

Så här kan Veri hjälpa:

Veri ger dig kraften att förstå hur maten du äter påverkar dina personliga glukosnivåer i realtid. Med Veri behöver du inte längre undra om en viss måltid eller ingrediens hjälper dig på din resa. Till skillnad från traditionella misslyckade dietmodenycker, som att räkna kalorier eller ta bort hela livsmedelsgrupper, ger Veri dig möjlighet att se vad som fungerar för dig. Använd din data enligt ditt schema.

Stabilisera dina blodsockernivåer
Blodsockernivåerna är dynamiska och förändras ständigt. Detta är fysiologiskt normalt. Att upprätthålla hälsosamma glukosnivåer är avgörande för din hälsa. Liksom alla andra mätningar i kroppen, som puls eller blodtryck, finns det ett idealiskt intervall för blodsockernivåer som stöder din optimala hälsa. Detta idealiska utbud är unikt för dig och påverkas av din ämnesomsättning, kroppssammansättning, genetik och aktivitetsnivåer.

Så här kan Veri hjälpa:

Veri visar poäng så att du kan bli mer medveten om din individuella glukosrespons. Med realtidsdata får du en djupare förståelse för hur du kan vara mer inställd på vad din kropp behöver. Du kan på ett ögonblick se dina glukostrender, måltidspoäng och följa veckovisa livsstilsrapporter och framsteg. Dessa djupa insikter gör att du kan åstadkomma långsiktig positiv förändring på din hälsoresa.

Energinivåer och god hälsa
En diet med hög sockerhalt är förknippad med en högre risk för dödsfall, hjärt-kärlsjukdomar och ett antal kroniska hälsoproblem. En kost av dålig kvalitet bidrar vanligtvis till symtom på trötthet och depression, vilket leder till lägre energinivåer. Flyktiga glukostoppar eller glukosdroppar (fluktuationer) är förknippade med dålig blodkärlsfunktion och kan orsaka yrsel, trötthet, huvudvärk och sömnighet.

Så här kan Veri hjälpa:

Höj kvaliteten på din kost baserat på din individuella metabola respons. Säg hejdå till extra doser kaffe och kosttillskott genom att förstå vilken av maten du äter, på en mycket djupare nivå. Se i realtid vilka ingredienser som får dina blodsockernivåer att stiga eller krascha, och lämnar dig med låg energi. Upptäck hur viktiga livsstilsfaktorer, som sömn och träning, samspelar med din kropps glukossvar.

Starta med två sensorer som vara i 28 dagar.

Superenkelt att avläsa blodsockernivån under dagen.